1 min læsningMedie: Benfica-kant koster F.C. København 15 millioner kroner

F.C. København har stadig ikke officielt præsenteret Diogo Goncalves, men det er angiveligt kun et spørgsmål om detaljer.

1 min læsning
F.C. København smider angiveligt 15 millioner kroner efter Benfica-spilleren Diogo Goncalves,.
Foto: Pedro Nunes/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

På fodboldmediet Transfermarkt står han allerede listet som F.C. København-spiller.

De danske mestre er angiveligt kun detaljer fra at kunne præsentere den 25-årige midtbanespiller, Diogo Goncalves, der kommer til den danske hovedstad fra den portugisiske ditto.

Goncalves har trods flere udlån været ejet af Lissabon-klubben Benfica hele sin karriere, men det sætter F.C. København med et millionkøb en ende for.

Ifølge bold.dk punge københavnerne ud med to millioner euro eller cirka 15 millioner danske kroner for den portugisiske midtbanespiller.

Goncalves har i denne sæson været brugt som rotationsspiller i Benfica, for selvom han har spillet i alt 20 kampe, så har kun startet tre.

Til gengæld vil det formentlig glæde de københavnske fans, at Goncalves’ eneste sæsonscoring i denne sæson er faldet mod de danske titeludfordrer fra FC Midtjylland, da Benfica slog danskerne ud af Champions League-kvalifikationen. Det flotte langskudsmål kan du se i videoen over artiklen.

Medie: FCK tæt på at hente forstærkning i portugisisk storklub

Goncalves er som udgangspunkt kantspiller, og selvom han kan begå sig i begge sider, så har han mestendels været at finde i højre side.

Diogo Goncalves får angiveligt en kontrakt til 2027.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer