Highlights: Manchester City holder snor i Arsenal med sejr over Chelsea

Der var storopgør på programmet i London, da Chelsea tog imod Manchester City på Stamford Bridge i Premier League.

Riyad Mahrez bringer Manchester City foran mod Chelsea.

Manchester City tog en vigtig sejr i mesterskabskampen, da de torsdag aften slog Chelsea 0-1 på Stamford Bridge.

Inden kampen var der for udebaneholdets vedkommende tale om en jagt på Premier Leagues førsteplads, Arsenal. Og det krævede en sejr for Guardiola og co., som inden opgøret var syv point bag the Gunners.

Helt anderledes så det ud for Chelsea, der var at finde på Premier Leagues tiendeplads og skulle bruge tre point for først og fremmest at holde liv i top-4-drømmene, men også for at holde sædet koldt under manager, Graham Potter.

Man kunne dog også se på de første 45 minutter, at Chelsea var dem, der havde mest på spil i opgøret.

På trods af to tvungne udskiftninger efter skader til både Raheem Sterling og Christian Pulisic var London-klubben det bedste hold i en hårdt spillet første halvleg, hvor et skud på stolpen fra Carney Chukwuemeka var kampens bedste mulighed.

Anden halvleg kom Manchester City bedre ud til. Indenfor halvlegens første seks minutter skabte City flere gode muligheder, som blandt andet bød på et hovedstød på overliggeren fra Nathan Aké.

Benfica-træner langer ud efter ‘respektløse’ Chelsea: De gør spilleren skør

Efter 63 minutter betalte det sig også for City. Et perfekt fladt indlæg fra Jack Grealish endte for fødderne af Riyad Mahrez, som nemt kunne sparke bolden i et tomt mål til stillingen 0-1.

På trods af et fint Chelsea-pres i kampens sidste minut, formåede Londonklubben ikke at passere Ederson i City-målet, og 0-1 blev kampens slutresultat.