2 min læsningChelsea-manager giver sit standardsvar: Sådan bliver transfervinduet

Chelsea-manager Graham Potter svarer det samme som altid, da han bliver spurgt ind til klubbens aktivitet på transfermarkedet denne vinter.

2 min læsning
Graham Potter, Chelsea transfervindue.

Hvad skal der ske i Chelsea i januar?

Med nye ejere i det forgangne år og en placering i Premier League som nummer 10, er Chelsea en af de klubber, som mange forventer sig en del aktivitet af på transfermarkedet denne vinter.

London-klubben skulle da også være yderst tæt på at kunne præsentere en af VM-slutrundens helt store åbenbaringer, Enzo Fernandez, for et rekordhøjt beløb.

Samtidig lurer Chelsea angiveligt også på Arsenals helt store transferemne, Mykhaylo Mudryk, ligesom Monacos Benoit Badiashile meldes på vej til den blå London-klub.

Adspurgt til de mange rygter og forventningerne til Chelseas transfervindue, er manager Graham Potter dog ikke meget for at gøre omverdenen klogere.

Han erkender da også selv, at det er det samme svar, han altid plejer at give, når spørgsmålene drejer sig ind på tilgangen af nye spillere.

– Det er et godt spørgsmål, men problemet er, at hvis jeg svarer, så bliver samtlige spillere på det område sat i forbindelse med Chelsea.

– Så jeg bliver nødt til at undvige det – og det håber jeg, der er forståelse for. Jeg svarer altid de spørgsmål med at sige, at jeg er cheftræner og mit ansvar er overfor de spillere, der allerede er her, siger Graham Potter til Evening Standard.

Chelsea-manageren giver dog stadig et forsigtigt bud på, hvad man kan forvente sig af klubben denne vinter.

– I alle transfervinduer vil vi forsøge at blive stærkere, men januar er kompliceret, fordi det er i midten af sæsonen, lyder det.

Graham Potter fortæller videre, at man i mellemtiden vil bruge tiden på at håndtere den ‘larm’, der er i Chelsea, fordi man bliver sat i forbindelse med så mange forskellige spillertilgange.

– Og jeg kommenterer ikke på spillere, der ikke er i Chelsea.

– Som altid, så er det et kedeligt svar. Men mit job er at hjælpe de spillere, som er her.

Nu vil Chelsea gøre Enzo Fernandez til den dyreste spiller i Premier Leagues historie: Se hele top 10

Chelsea spillede senest uafgjort mod oprykkerne fra Nottingham Forest, og torsdag venter der så en svær opgave hjemme mod Manchester City.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer