2 min læsningSå blev Ronaldo præsenteret i sin nye klub: Jeg er meget glad for at være her

Der har været kritik af Cristiano Ronaldos skifte til saudiarabisk fodbold. Tirsdag blev han præsenteret foran sit nye hjemmepublikum, og hovedpersonen selv er glad for skiftet.

2 min læsning
Cristiano Ronaldo er præsenteret i Saudiarabien.
Foto: AFP/scanpix

Han har vundet næsten alt, der er at vinde heriblandt prisen som verdens bedste fodboldspiller flere gange.

Nu er Cristiano Ronaldo skiftet til saudiarabisk fodbold og dermed et trin ned set i forhold til de ligaer og klubber, han tidligere har repræsenteret.

Det har medfulgt en del kritik af portugiseren, der tirsdag blev præsenteret for sin nye klub Al Nassr FC. Ronaldo selv er glad for skiftet, fortalte han på pressemødet i forbindelse med præsentationen.

– Jeg er meget meget glad for at være her, og jeg ved, at ligaen er meget kompetitiv. Det ved folk ikke, men jeg ved det, fordi jeg har set mange kampe. Hvad jeg vil, og hvad jeg ser frem til, er at spille, sagde han.

Real Madrid, Manchester United og Juventus FC. Alle klubber, som Cristiano Ronaldo har spillet for, og som giver genlyd, hvis man er fodboldfan. Men det er de færreste, der kender særlig meget til Al Nassr – portugiserens nye saudiarabiske klub, og skiftet har fået mange til at rynke på næsen.

Medie: Ronaldo har speciel Newcastle-klausul i kontrakt

Ronaldo løftede under pressemødet samtidig sløret for, at der var en del interesse fra andre klubber, der ville hente ham, efter kontrakten med Manchester United blev revet i stykker.

– Jeg kan sige nu, at der var mange muligheder i Europa. Mange klubber i Brasilien, i Australien, USA, selv i Portugal var der mange klubber, der prøvede at skrive under med mig. Men jeg gav mit ord til denne klub (Al Nassr, red.), sagde portugiseren.

Medie: Al Nassr vil genforene Ronaldo med tidligere holdkammerat – tilbyder stor kontrakt

Herunder kan du se et lille udpluk af billeder fra præsentationen

Ronaldo præstenteres på Mrsool Park. Foto: Ahmed Yosri/Reuters/Ritzau Scanpix.

Foto: Ahmed Yosri/Reuters/Ritzau Scanpix

Cristiano Ronaldo blev spurgt ind til niveauet i den saudiarabiske liga på pressemødet. Foto: Ahmed Yosri/Reuters/Ritzau Scanpix.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer