1 min læsningMedie: Ronaldo har speciel Newcastle-klausul i kontrakt

Ifølge en spansk avis, har Cristiano Ronaldo fået en helt særlig klausul indført i sin kontrakt med Al Nassr.

1 min læsning
Cristiano Ronaldo chokerede fodboldverden ved at skifte til Al Nassr.
Al-Nassr Fc/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Cristiano Ronaldo må efter alt at dømme være færdig i Champions League efter sit skifte til Al Nassr. Eller er han?

Der er muligvis en chance for, at vi kan se den 37-årige superstjerne tilbage i toppen af europæisk klubfodbold igen næste sæson. Det kommer dog an på noget helt bestemt.

For ifølge Marca, så kan Ronaldo skifte til Newcastle til sommer på en lejekontrakt, hvis klubben fra Nordengland formår at kvalificere sig til Champions League.

Grunden til dette skal findes i, at både Al Nassr og Newcastle har saudiarabiske ejere, hvilket gør, at der er en forbindelse mellem klubberne.

Samtidig virker det ikke helt som utopi, da Newcastle ligger nummer tre i Premier League med fire point ned til femtepladsen. Klubben skal ende i top fire for at kvalificere sig til næste sæsons Champions League.

Ronaldo har på nuværende tidspunkt scoret 140 mål i Champions League, hvilket er rekord. Han er 11 mål foran Lionel Messi, der dog forventes at forlænge med PSG og derved også have mindst en sæson mere i verdens fineste klubturnering.

Datoen er klar: Her præsenteres Cristiano Ronaldo officielt i Al Nassr

Ifølge den spanske avis, så skulle Ronaldo være utrolig opsat på at bevare denne rekord, og derved også opsat på at skifte til Newcastle.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer