2 min læsningAgent bekræfter: Han skal væk fra FCK

Står det til Mathew Ryans agent, så er den australske keeper ikke at finde i F.C. København når transfervinduet smækker i ved udgangen af januar.

2 min læsning
Mathew Ryan, FCK-spillere løn, F.C. København, Kamil Grabara, Superligaen.

Mathew Ryan kom til F.C. København i sommer, men den australske keeper kan meget snart være væk igen.

I hvert fald mener Mathew Ryans agent, Mikkel Beck, at australieren snart er fortid hos de danske mestre.

– Mathew Ryan skal væk fra F.C. København her i januar. Det har hele tiden været meningen med opholdet i FCK, og der arbejdes på en rigtig god løsning, fortæller Mikkel Beck til Ekstra Bladet

Mathew Ryan blev hentet til F.C. København som en erstatning for Kamil Grabara, efter den polske målmand pådrog sig en slem ansigtskade i sommer.

Til trods for store præstationer i FCK-målet, gled Kamil Grabara tilbage mellem stængerne lige så snart han var blevet sin skade kvit – en situation, der ikke er holdbar for Mathew Ryan.

Ekstra Bladet skriver desuden også, at det næppe bliver manglende interesse udefra, der kommer til at stå i vejen for et eventuelt skifte.

Således skulle der være interesse for FCK-keeperen fra flere af de fem store ligaer i europæisk fodbold – blandt andet fra flere Premier League-klubber.

Selvom F.C. København på det sportslige plan nok gerne vil have Mathew Ryan klar som andenkeeper, så er der et ganske pænt beløb at spare ved at eventuelt salg af den 30-årige målmand.

Således tjener Mathew Ryan angiveligt 800.000 kroner om måneden. Det svarer til en årsløn på 9,6 millioner kroner.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger, er det kun Andreas Cornelius, der får en højere løn i FCK. Den danske landsholdsangriber tjener angiveligt en million kroner om måneden.

Avis: FCK-skifte sker i løbet af ugen

Mathew Ryan kom til F.C. København fra Real Sociedad på en toårig aftale i sommer.

Han har tidligere været i klubber som Valencia, Brighton, Arsenal og Club Brugge.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer