Highlights: Indskiftede Rashford stjal showet og sikrede United sejren over Wolves

Manchester United sejrede snævert ude over Wolverhampton, da Marcus Rashford kom ind fra bænken og afgjorde kampen.

Manchester United-Wolverhampton højdepunkter, highlights Premier League.

Hele 12 Premier League-klubber skal i aktion på årets sidste dag.

Her er ballet blevet åbnet med et opgør mellem Wolverhampton og Manchester United på Molineux Stadium. Et opgør, som Manchester United vandt med beskedne 0-1.

Den ellers formstærke Marcus Rashford var blevet fravalgt til startelleveren for Manchester United grundet disciplinære årsager. Han kom dog på banen fra anden halvlegs begyndelse, og det skulle vise sig at være et klogt træk af United-manager Erik ten Hag.

Således scorede han i det 76. minut kampens enlige mål, da han med hurtigt kombinationsspil, fysik og kynisme fandt vej til netmaskerne og sendte Manchester United på sejrskurs.

Få minutter senere fik Marcus Rashford faktisk scoret igen, men målet blev annulleret for hånd på bolden efter VAR-tjek.