Highlights: Fulham slog til til sidst mod Southampton

Southampton jagtede en sejr efter fire nederlag i streg, da de gæstede Fulham lørdag. Men en sen scoring fra hjemmeholdet sikrede Fulham point.

I de sidste fire kampe er Southampton gået fra grønsværen uden point det efterlader dem på den ringe side af nedrykningsstregen.

Lørdag gæstede de oprykkerne fra Fulham, der har været en af Premier Leagues store overraskelser – og de fortsatte takterne med en sen scoring til 2-1.

Hjemmeholdet kom godt fra start på et selvmål af Southamptons James Ward-Prowse.

I anden halvleg gjorde den teknisk sparkende midtbanespiller skaden god igen ved at sende bolden direkte i nettet fra frispark af.

Men få minutter før tid dukkede Fulhams Joao Palhinha op med et mål. Syv minutter ude i overtiden havde Mitrovic muligheden for at cementere sejre fra ellevemeterpletten, men serberen brændte.