International Fodbold

Ekspert: Ronaldos karriere sluttede med interview og Messi vandt VM

Jamie Carragher mener, at Cristiano Ronaldos interview med Piers Morgan cementerede afslutningen på portugiserens karriere. Eksperten lægger samtidig låg på den evige Ronaldo-Messi-debat.

Cristiano Ronaldo skifter til Al Nassr i Saudi Arabien, og Messi vandt VM. Ifølge Jamie Carragher var et interview skyld i Ronaldos karriereafslutning.

Cristiano Ronaldo har forladt europæisk for første gang i karrieren.

Efter den pludselige afsked med Manchester United har den portugisiske verdensstjerne valgt at fortsætte i Saudi Arabien, nærmere bestemt klubben Al Nassr.

Spændt Ronaldo efter skifte til Al Nassr: Klubbens vision er inspirerende

Ifølge fodboldekspert på Sky og Liverpool-legenden Jamie Carragher blev et velkendt interview på sørgelig vis dødsstødet for den 37-årige angriber – og snakker man Ronaldo, skal Lionel Messi naturligvis også inddrages.

– På en måde er det en trist afslutning for ham(Ronaldo, red.). To af de bedste spiller i Messi og Ronaldo, siger Carragher og fortsætter.

– Ronaldo har sluttet sin karriere under et interview med Piers Morgan, og Messi har vundet VM. Det er ikke den bedste måde at gå af på, fastslår Liverpool-legenden.

Med Ronaldos skifte til Al Nassr er der naturligvis ikke sat punktum på den storslåede karriere endnu.

Så meget tjener Cristiano Ronaldo i Saudi Arabiske Al-Nassr

Det bliver dog en mere gunstig økonomisk end sportslig tilværelse i Saudi Arabien. Ronaldo står nemlig til at tjene et svimlende millardbeløb – det kan du læse mere om ovenover.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P