LaLiga

Danskerløse Sevilla snublede mod Celta Vigo

Der var ingen Kasper Dolberg eller Thomas Delaney at finde i Sevilla trup fredag aften, da de spillede uafgjort mod Celta Vigo.

Sevilla Logo

Hverken Kasper Dolberg eller Thomas Delaney var udtaget til Sevillas trup, da de rejste til Vigo for at møde Celta Vigo.

Her spillede de to bundpropper 1-1 på først en scoring af hjemmeholdets Gabriel Veiga i det 33. minut, mens Sevillas Kike Salas udlignede til slutresultatet efter 54 minutter.

I kampens døende minutter modtog udeholdets Jose Angel Carmona sit andet gule kort og dermed en tidlig badebillet.

Med aftenens resultat ligger begge klubber stadig placeret omkring nedrykningsstregen med henholdsvis 13 og 12 point.

Både Kasper Dolberg og Thomas Delaney forventes at finde nye arbejdsgivere i januars transfervindue.