LaLiga

Braithwaite om tiden i FC Barcelona: Man kunne ikke engang klø sig i røven

Martin Braithwaite fortæller om de store forskelle på at spille i en klub som FC Barcelona og naboerne fra Espanyol, som støder sammen lørdag.

Martin Braithwaite om forskellen på FC Barcelona og Espanyol LaLiga
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Martin Braithwaite skiftede denne sommer fra en Barcelona-klub til en anden. Således skiftede Braithwaite FC Barcelona ud med naboerne fra Espanyol.

Og der er rigtig stor forskel på, at være spiller i henholdsvis Espanyol og FC Barcelona, som er af en anden kaliber.

Det fortæller Martin Braithwaite i et interview med Football Espana i forbindelse med det kommende opgør mellem Espanyol og netop FC Barcelona.

Ifølge Braithwaite er forskellen på størrelsen af de to klubber til at mærke – specielt når det kommer til mediebevågenheden.

– Espanyol er en anderledes klub end Barcelona, når det handler om størrelse. Der er også meget mindre eksponering for medierne.

– Når du er i Barcelona, så hvis du klør dig i røven, så er det i aviserne, fortæller den danske angriber.

Før lokalopgør: Barcelona tjener yderligere ‘en lille million’ på Braithwaite

Lørdag eftermiddag gæster Martin Braithwaite så igen Camp Nou og sine tidligere holdkammerater fra FC Barcelona. Et opgør, som den 31-årige dansker ser frem til.

– For mig er det bare en fodboldkamp. Det er klart, at det er specielt, fordi det er mod mit tidligere hold, men jeg føler mig afslappet, og jeg ser frem til kampen. Det er en speciel kamp for begge hold, det er et derby, og det er en mulighed for at afslutte året med et brag.

– Der er ingen følelse af hævn. Det er altid specielt, når man spiller mod sit tidligere hold, men jeg vil spille på samme måde, som jeg altid gør. Jeg er ikke fokuseret på at gøre det bedre, fordi det er Barcelona. Jeg vil gribe det an med en afslappet tankegang, men med en tankegang om at vinde.

Avis: Dansker kan blive holdkammerat med Braithwaite i Espanyol

Kampen mellem FC Barcelona og Espanyol spilles lørdag klokken 14:00. Kampen kan følges på TV 2 SPORT X og TV 2 Play.

FC Barcelona indtager i skrivende stund førstepladsen i LaLiga, mens Espanyol og Martin Braithwaite kæmper i bunden af rækken.

Se den fulde stilling i LaLiga herunder

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P