1 min læsningFør lokalopgør: Barcelona tjener yderligere ‘en lille million’ på Braithwaite

Alle VM-spilleres deltagelse ved VM sender penge fra FIFA til de klubber, hvor spillerne have været på kontrakt. Derfor modtager Barcelona nu knap en million kroner for Martin Braithwaite.

1 min læsning
Martin Braithwaites deltagelse for Danmark sender nu penge til FC Barcelona
Foto: Ritzau Scanpix / REUTERS / John Sibley

Nytårsaftensdag render Martin Braithwaite nok engang ud på Campo Nou.

Denne gang dog for lokalrivalerne fra Espanyol og ikke Barca, som han ellers spillede for i to et halvt år.

Og selvom Braithwaite nok kan forvente en hed modtagelse, så er der alligevel grund til, at FC Barcelona sender danskeren en kærlig tanke.

FC Barcelona kan nemlig ‘cashe in’ på den danske landsholdsspiller, da FIFAs regler om kompensation til VM-spillernes klubber, også kommer dem selv til gode.

Det skriver AS.com.

FIFA uddeler i alt 2,6 milliarder kroner til klubber, der har haft spillere med til VM, og her vil FC Barcelona modtage 120.000 € – svarende til 900.000 danske kroner – som kompensation for Martin Braithwaites deltagelse i VM.

Espanyol, som Braithwaite først skiftede til i august måned i år, vil til sammenligning modtage 60.000 €, da bonussen kommer de klubber til gode, hvor spillerne har været på kontrakt i de seneste to år.

Espanyol ligger på en 16. plads i LaLiga med kun et point ned til nedrykningsstregen, mens FC Barcelona fører turneringen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer