2 min læsningMedie: FCM-træner overtager roret i hollandsk klub

Hollandske FC Utrecht meldes nu tæt på at hente FC Midtjyllands assistenttræner Michael Silberbauer og kan måske allerede præsentere den tidligere landsholdsspiller onsdag.

2 min læsning
FC Midtjylland kan måske snart stå uden to af sine assistenttrænere
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Michael Silberbauer er meget tæt på at lande jobbet som cheftræner i hollandske FC Utrecht.

Det erfarer Ekstra Bladet, der mener at vide, at forhandlingerne er så langt fremme, at FC Midtjyllands assistenttræner måske allerede kan tiltræde onsdag.

Dermed kan den 41-årige tidligere danske landsholdsspiller måske snart vende tilbage til den hollandske klub, hvor han har været aktiv som både spiller og træner.

Michael Silberbauer blev hentet fra FC Utrecht til FC Midtjylland som assistent for Albert Capellas så sent som i sommers. Og nu kunne det tyde på, at han altså vender tilbage til den hollandske klub. Denne gang som cheftræner.

Hvis handlen går igennem erstatter danskeren Henk Fraser, der tidligere i december blev fyret efter meldinger om, at han skulle have taget kvælertag på en af klubbens spillere. Den sag kan du læse mere om i artiklen herunder.

Officielt: Utrecht-cheftræner forlader sin post øjeblikkeligt efter melding om kvælertag på spiller

Ifølge Ekstra Bladet er Silberbauer FC Utrechts favorit til at overtage cheftræner-sædet, og derfor skulle klubben være indstillet på at betale FC Midtjylland et pænt beløb for at lade handlen gå igennem.

Som nævnt har Michael Silberbauer en fortid hos hollænderne, da han har spillet over 100 kampe for Utrecht fordelt over tre sæsoner. Samtidig var han assistenttræner i den hollandske klub tidligere i 2022 fra marts til udgangen af juni.

FCM-boss erkender: Naturligvis ikke godt nok

Michael Silberbauer er ikke den eneste træner i FC Midtjylland, der meldes på vej væk. Også assistenttræner Henrik Jensen, der var midlertidig cheftræner i overgangen fra tidligere cheftræner Bo Henriksen til nuværende cheftræner Albert Capellas, skulle være tæt på et skifte til svensk fodbold. Det kan du læse mere om herunder.

Medie: FCM-assistent har skrevet under – bliver cheftræner i Sverige

Bliver skiftet til FC Utrecht en realitet står Michael Silberbauer overfor en svær opgave i sin første kamp i front for holdet. Det er nemlig Æresdivisionens førerhold Feyenoord, der kommer på besøg i næste kamp den 8. januar.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer