2 min læsningChristian Eriksen om sit første halve år i United: Det er en fantastisk klub

Christian Eriksen reflekter over sit første halve år i Manchester United, efter han kom til klubben i sommers.

2 min læsning
Christian Eriksen er assistkonge i Manchester United.
Arkivfoto: REUTERS/David Klein.

Christian Eriksen har taget Manchester med storm.

Det må være bedømmelsen fra både fans af Manchester United og objektive fodboldfans efter et flot første halvår for danskeren i klubben.

Hovedpersonen er da også godt tilfreds med sin tid i klubben, som han betegner som værende fantastisk.

Christian Eriksen er den spiller i Manchester United, der har lavet flest assists i sæsonen (syv, red.). Derudover har han styret spillet flot fra sin position på midtbanen.

Den danske landsholdsspiller er også ganske tilfreds med sit første halve år i klubben, fortæller han til Viaplay i et interview efter 3-0 sejren over Nottingham Forest i Premier League tirsdag. Du kan se hele interviewet i videoen øverst i artiklen.

Eriksen om VM-skuffelse: Det tager tid at komme ovenpå

– Jeg synes, det har været godt. Det har været en fed klub at være en del af. Jeg er blevet taget rigtig godt imod. Både mig og min familie. Det har været en klub, der har været meget hjælpsomme og meget vågen på alle ting. Så det er en fantastisk klub at være kommet til, og det er virkelig nogle søde mennesker, siger Christian Eriksen og afslutter:

– Fodboldmæssigt er det samtidig gået godt, så det hele har passet, som det skulle.

Highlights: Eriksen-assist og Rashford-mål da United sejrede over Nottingham Forest

Den danske midtbanespiller skiftede til Manchester United på en fri transfer i juli i år, efter han havde spillet på en kort kontrakt i Brentford. I alt har Eriksen spillet 22 kampe for sin klub, hvori det er blevet til syv assists og to mål.

Næste opgave for Christian Eriksen og Manchester United er på lørdag, hvor holdet ude skal møde Wolverhampton. Der er kick off klokken 13.30 på Molineux Stadium, og du kan se opgøret på 3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer