Premier League

Uheldige Reece James udgik i længe ventet comeback-opgør: Vi får svar de næste 48 timer

Reece James var tilbage for Chelsea tirsdag mod Bournemouth efter to og en halv måned på skadesbænken. I starten af anden halvleg røg han potentielt tilbage i hænderne på lægestaben.

Reece James måtte forlade banen med en skade i sin comeback-kamp for Chelsea mod Bournemouth.

11 gange har en skade holdt Reece James ude af spil i englænderens karriere.

Tirsdag var han tilbage for Chelsea i genstartskampen af Premier League mod Bournemouth efter en knæskade han pådrog sig i midten af oktober.

53 minutter inde i opgøret skete det ubegribelige så for James, der forlod banen, med hvad der lignede smerter i selvsamme knæ.

Highlights: Effektive Chelsea sejrede komfortabelt over Billing og Bournemouth

Det gør selvsagt ondt på manager Graham Potter, at se en af sine profiler blive frataget glæden ved at spille så kort efter comebacket. Manageren ved nemlig ikke, hvor slemt det står til med den 23-årige højreback.

– Vi får svar henover de næste 24- 48 timer. Lige nu er det for tidligt at sige noget om, men han følte noget der, så vil må vente og se på omfanget og krydse fingre, siger Graham Potter til Chelseas hjemmeside.

Chelsea-manageren havde planlagt, hvordan Reece James’ første Premier League-kamp i næsten tre måneder skulle forløbe, men syv minutter før den tiltænkte udskiftning, blev Potter altså tvunget til at hive James ud.

– Jeg ville gerne tage små skridt med ham, og planen var ikke, at han skulle spille 90 minutter. Han skulle have spillet 60-65 minutter. Så nu er han selvfølgelig skuffet, og vi håber bare ikke, at det er så slemt, understreger Potter.

Chelsea kunne dog glæde sig over en overbevisende 2-0 sejr over Bournemouth efter at have tabt tre Premier League-kampe i streg inden VM-pausen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P