1 min læsningTidligere spiller langer ud efter United: De gav mig falske forhåbninger

Nottingham Forest-spilleren Jesse Lingard er ikke tilfreds med den behandling, som han fik i sin tidligere klub Manchester United.

1 min læsning
Jesse Lingard langer ud efter Manchester United
Foto: Ed Sykes/Reuters/Ritzau Scanpix

Jesse Lingard forlod i sommer Manchester United, hvor han ellers har fået sin fodboldopdragelse og står noteret for over 200 kampe for klubben.

Nu langer den nuværende Nottingham Forest-spiller dog ud efter United, hvor han ikke fik meget spilletid i sin sidste tid i klubben, der samtidig gav ham falske forhåbninger til sidst.

Det fortæller den tidligere Manchester United-spiller til The Telegraph:

– Jeg ved ikke, hvad problemet var – om det var politik eller andet. Jeg har stadig ikke svaret på det. Jeg gad ikke engang at spørge. De skulle have fortalt det til mig af respekt for mig efter alle de år i klubben, siger Lingard og fortsætter:

– Det var falske forhåbninger. Jeg trænede hårdt, jeg var skarp, og jeg var klar til at spille. Når man arbejder hårdt til træning, og så ikke får lov til at spille, så er det virkelig frustrerende.

United-manager slår fast: Vi skal have en spiller ind til denne position

Nottingham Forest og Jesse Lingard gæster tirsdag aften Old Trafford, hvor et opgør mod Manchester United venter klokken 21:00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer