1 min læsningThomas Frank efter forlængelse i Brentford: Dette kan lokke mig væk

Thomas Frank afslører efter sin forlængelse i Brentford, hvad der kan få ham til at forlade klubben, hvor han er yderst populær.

1 min læsning
Thomas Frank afslører, hvad der kan få ham væk fra Brentford
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Thomas Frank og Brentford kunne på juleaftensdag melde ud, at man har valgt at forlænge samarbejdet helt frem til 2027.

Nu fortæller den tidligere Brøndby-træner dog, at han ikke har tænkt sig at blive i klubben i resten af sin trænerkarriere og afslører samtidig, hvad der skal til for at lokke ham væk.

Det fortæller den danske Premier League-manager i et interview med Ekstra Bladet:

– Selvfølgelig har jeg også store drømme og ambitioner. Men når jeg en dag skal videre, skal det være efter ét af de tilbud, man kun får én gang og derfor ikke kan sige nej til, lyder det fra Thomas Frank, der samtidig sætter ord på landstrænerjobbet i Danmark:

– Det er slet, slet ikke noget, jeg tænker på lige nu. Jeg synes, Danmark har den bedste landstræner, de kan få. Og jeg er overbevist om, at Kasper Hjulmand og spillerne nok skal få tingene tilbage på skinner meget hurtigt.

Kontroversiel Conte: Spiller formentlig uden VM-spillere

Brentford genoptager Premier League-sæsonen på Boxing Day den 26. december, når man i et sandt London-derby tager imod Tottenham klokken 13:30 hjemme på Community Stadium.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer