1 min læsningKompany og Burnley møder United: Kan måle os med nogle af de bedste

Vincent Kompany ser frem til onsdagens test, hvor Burnley tørner sammen med Manchester United i Carabao Cup.

1 min læsning
Vincent Kompany erklærer Burnley klar til Manchester United
Foto: Johanna Geron/Reuters/Ritzau Scanpix

Vincent Kompany har leveret et glimrende stykke arbejde i Burnley, efter han i sommer blev præsenteret som manager hos Premier League-nedrykkerne.

Her indtager klubben nemlig en førsteplads i Championship efter 23 runder og onsdag aften venter Manchester United så på udebane i Carabao Cuppens ottendedelsfinaler. Et opgør, som Burnley er helt klar til fortæller manageren til klubbens hjemmeside:

– Jeg tror, at det giver os chancen for at måle os med nogle af de bedste, og så kan vi se, hvor tæt på vi er rent niveaumæssigt, indleder Kompany og fortsætter:

– Jeg tror virkelig på, at den næste kamp altid er den vigtigste kamp. Det er en kamp, hvor vi ønsker at præstere, forbedre os og måle os i forhold til, hvor vi er.

– Derfor vil vi spille kampen som alle andre kampe. Det i sig selv er mere spændende for mig snarere end det faktum, at vi skal til Old Trafford. Det bliver en god test, og vi ser frem til det.

Martinez kunne have valgt Arsenal: Hvis du vil have mig, tager jeg til Manchester

Ottendedelsfinalen mellem Manchester United og Burnley begynder onsdag aften klokken 21:00 og kan følges direkte på TV3 MAX og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer