Premier League

Medie: Chelsea fører ræset om angrebskomet

Chelsea skulle angiveligt være i front om Youssoufa Moukokos underskrift, der er jagtet af adskillige europæiske topklubber.

Youssoufa Moukoko kan være på vej mod Chelsea
Foto: Benjamin Westhoff/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Chelsea blev for nylig ramt af en alvorlig skade i spillertruppen, da den unge angriber Armando Broja kom til skade med knæet i en testkamp mod Aston Villa.

Det betyder, at han er ude resten af sæsonen, og det har nu fået London-klubben på markedet efter en ny angriber, hvilket man nu skulle have identificeret i Dortmund.

Her render unge Youssoufa Moukoko nemlig rundt med en aftale i Dortmund, der til sommer har udløb. Og her skulle Chelsea nu have lagt sig i spidsen for angriberens underskrift. Det melder tyske Sky Sports.

Blandt de øvrige bejlere skulle Manchester United, Liverpool, FC Barcelona og Newcastle også befinde sig, men ifølge Sky Sports’ kilder skulle Chelsea være tættest på en aftale med den unge tysker.

Således skulle Chelsea allerede være i forhandlinger med både klub og spiller, som man gerne vil hente til allerede i januar trods kontraktudløb til sommer.

Medie: Chelsea-profil presser FC Barcelona – skal træffe en beslutning

I Dortmund står den 18-årige angriber trods sin unge alder allerede noteret for 59 kampe, 11 mål og ni oplæg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P