2 min læsningMedie: Chelsea-profil presser FC Barcelona – skal træffe en beslutning

FC Barcelona er efter sigende ved at blive tvunget til snart at træffe en afgørelse, hvis de vil sikre sig Chelsea-profilen.

2 min læsning
N'golo Kanté presser FC Barcelona til at træffe en beslutning.
Foto: Eddie Keogh/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det sluttede for Gerard Piqué kort før VM-slutrunden i Qatar, og Sergio Busquets kunne efter sigende være den næste spiller i køen til at lade pladsen i FC Barcelona.

Derfor er FC Barcelona angiveligt på markedet, hvor de leder efter den perfekte erstatning til Busquets, som har rådet over FC Barcelona-midtbanen de seneste rigtig mange år.

En af de spillere, der har kraftigt har været på tale som ny mand i FC Barcelona, er den nuværende Chelsea-profil, N’Golo Kanté, som kan hentes kvit og frit fra transfervinduet i januar, da han har kontraktudløb med Premier League-klubben til sommer.

Og det skulle angiveligt være rigtig tæt på at blive en realitet. Så sent som den 10. december kunne den spanske avis, Sport, fortælle, at den catalanske storklub skulle være tæt på at indgå en kontrakt med den 31-årige franskmand.

Nu melder Sport så om, at der igen er sket en udvikling i sagen. Mandag skriver mediet, at N’Golo Kanté efterhånden er træt af at vente på, at Barca træffer en endelig beslutning.

Det har angiveligt fået Kanté til at presse den sportslige ledelse på Camp Nou til at få noget konkret på plads. Han ønsker efter sigende en forhåndsaftale allerede i januar, hvis ikke han skal begynde at kigge på andre muligheder et andet sted.

Medie: FC Barcelona jagter ny højreback – økonomien er en enorm udfordring

Mediet skriver, at FC Barcelona-manageren Xavis førsteprioritet som en erstatning for Busquets angiveligt skulle være Martin Zubimendi fra Real Sociedad, hvilket har fået klubben til at være afventende i forhold til Kanté.

Problemet for catalanerne skulle dog i den forbindelse være, at Zubimendi har en frikøbsklausul på 60 millioner euro – svarende til omkring 445 millioner kroner. Og det presser klubben økonomisk.

Derudover bliver andre spillere som Ruben Neves fra Wolves, Jorginho fra Chelsea og Youri Tielemans fra Leicester også sat i forbindelse med Barca. Alle tre har ligeledes kontraktudløb til sommer.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer