VM 2026

Lindstrøm om VM-skuffelsen: Vi fik et slag i hovedet

Danmark røg ud af VM med et brag til trods for rollen som underdog til VM-titlen. Skuffelsen var måske meget sund, mener landsholdsspiller Jesper Lindstrøm.

Jesper Lindstrøm tror, det måske var meget sundt at opleve modgangen ved VM for det danske landshold.
Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

Danmark blev spået fine muligheder ved det netop overståede VM, og det danske landshold havde en god tro på sig selv.

Men efter tre kampe og blot et enkelt point var det slut for de danske drenge, der dermed måtte forlade turneringen alt for tidligt i forhold til egen og andres tro på holdet.

Selvom præstationen gør ondt på Jesper Lindstrøm, mener han, at det måske var sundt for holdet at mærke noget modgang. Det fortæller den 22-årige Frankfurt-spiller til TV2 Sport.

– Nogle gange er det godt lige at få et slag oven i hovedet, så man lige kommer tilbage til den normale verden. Jeg tror, alle synes, vi præsterede godt til EM, og alle havde forventninger og tro og håb på, at vi kunne vinde det hele. Men der fik vi lige et slag i hovedet og blev vist, at der skal trænes, siger den tidligere Brøndby-spiller.

Campo mener: Winter is coming – Danmark dumpede til VM

Nu er VM overstået, og foran landsholdet venter starten på kvalifikationen til EM i 2024. Kampene går i gang til foråret, og Jesper Lindstrøm ser frem til at modbevise skeptikerne, viske skuffelsen væk og hive en række sejre i land.

– Nu er vi sultne. Vi vil ind og give den gas og vise, at vi sagtens kan være med i de her turneringer. Vi er et godt landshold, og vi har et godt sammenhold. Nu skal vi rejse os sammen og vise, at vi godt kan være med og vinde de første kampe her til marts. Vi har intet at tabe, siger han.

Kasper Hjulmand om kvalifikation til EM: Dette bliver megasvært

Danmark tager hul på kvalifikation til EM i 2024 med kampen mod Finland den 23. marts hjemme i Parken, inden holdet tre dage senere skal møde Kazakhstan ude den 26. marts. De andre hold i Danmarks kvalifikationsgruppe er Slovenien, Nordirland og San Marino.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P