1 min læsningVM-vinder kroner Messi som den bedste nogensinde: Idioterne kan ikke være i tvivl længere

Messis holdkammerat på det argentinske landshold, Rodrigo De Paul, har ikke meget til overs for dem, der ikke mener, Messi er historiens bedste.

1 min læsning
Rodrigo De Paul kårer Messi som den bedste nogensinde efter VM-sejren i Qatar.
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Lionel Messi kronede søndag sin fornemme karriere med den eneste pokal, han manglede i trofæskabet.

Efter en vild finale kunne Messi løfte VM-trofæet, og i manges øjne cementere sig som den bedste fodboldspiller nogensinde.

I hvert fald hvis du spørger Messis holdkammerat på det argentinske landshold, Rodrigo De Paul. Faktisk har han ikke ligefrem pæne ord til overs for dem, der ikke allerede mente, Messi var den bedste.

– Nyd det. Han er den bedste nogensinde. Hvis der var nogen idioter, som tvivlede, så gør de det ikke mere. Der kommer ikke nogen som ham igen, siger De Paul ifølge Gol Mundial.

Udover at stikke lidt til hans modparter i diskussionen, om hvem der er den bedste nogensinde, mente Atletico-profilen i øvrigt, at det var fortjent, at Argentina i sidste ende løftede profilen.

– Vi har spillet omkring 90 minutter bedre end Frankrig, synes jeg. For at blive mestre, skal man slå de seneste mestre, og det gjorde vi, fortæller den 28-årige argentiner.

Martínez forklarer opsigtsvækkende fejring: Derfor gjorde jeg det

Verdensmesterskabet var Argentinas tredje i historien. Argentinerne løftede nemlig også pokalen i 1978 og i 1986.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer