2 min læsningMartinez håner: Et minuts stilhed for Mbappé

Emiliano Martinez og Kylian Mbappé spillede begge hovedroller i VM-finalen søndag aften, men selvom Mbappé scorede fire gange på Martinez, så blev det den argentinske målmand, der i sidste ende stod med VM-pokalen.

2 min læsning
Argentinas målmand Emiliano Martinez hånede efter VM-finalen Kylian Mbappé ved at bede om et minuts stilhed for franskmanden.
Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix

Der er ikke noget at sige til, at man er en smule oppe at køre, når man lige har vundet VM.

Der er slet ikke noget at sige til, at man er godt oppe at ringe, når man som målmand har gennemgået 120 minutters fodbold med tre mål i begge ender og slutteligt har været helten i en straffesparkskonkurrence.

Mindst negativt kan man dog sige om en målmand, der efter alt det ovenstående også lige snuppe titlen som VM’s bedste målmand.

Argentinske Emiliano Martinez har ved flere lejligheder ved dette VM gjort sig bemærket, og igen søndag aften fik den på alle tangenter for Aston Villa-målmanden, der også viste en mindre elegant side af sig selv.

Midt i den argentinske VM-fejring i omklædningsrummet, standsede målmanden nemlig sine holdkammeraters sang og dans i et par sekunder, for at ‘holde et minuts stilhed for Mbappé’.

I en LIVE-video på Nicolas Otamendis instagram-profil kunne de argentinske spillere ses danse rundt i ring i bedste ‘Åh Boogie-Woogie-Woogie’-stil, mens de sang ‘Silencio’ – det spanske ord for stilhed.

Martinez piftede og fik holdkammeraterne til at tie, inden han selv sang videre: ‘para Mbappé’ – eller ‘for Mbappé’.

Den argentinske helt har ikke høstet store roser for optrinnet på de sociale medier, men andre påpeger også, at Martinez umiddelbart efter kampen gik hen til Mbappé.

Aston Villa-målmanden kan da også på flere billeder og videoer ses trøste en siddende Kylian Mbappé, som også har selskab af den franske præsident Emmanuel Macron.

Emiliano Martinez blev i finalen passeret hele fire gange af Kylian Mbappé. To gange i den ordinære spilletid scorede PSG-angriberen, mens det blev til én scoring i den forlængede spilletid samt én scoring i straffesparkskonkurrencen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer