2 min læsningSkadesfrygt før VM-finalen: Stor fransk profil tvivlsom

Der er igen god grund til panderynker i den franske VM-lejr, hvor en af holdets store offensive profiler angiveligt er tvivlsom før VM-finalen mod Argentina.

2 min læsning
Olivier Giroud tvivlsom før VM-finalen mellem Frankrig og Argentina.
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Alt så fint ud for Frankrig, der tidligere på dagen kunne melde flere spillere klar og træne med fuld spillertrup før søndagens VM-finale mod Argentina.

Men glæden varede tilsyneladende i kort tid, da det lørdag aften er kommet frem, at en af de helt store franske VM-profiler nu er tvivlsom frem mod VM-finalen.

Det skriver L’Équipe ifølge Express.

Deschamps skulle have et fuldt hold klart forud for VM-finalen, efter en blanding af sygdom og skader, der har plaget den franske VM-lejr den seneste tid, nu er afblæst.

Således var Raphaël Varane, Ibrahima Konaté, Kingsley Coman, Aurelien Tchouameni og Theo Hernandez alle vendt tilbage på træningsbanen lørdag, efter at de alle var fraværende ved fredagens træning.

I forbindelse med dagens træning er det dog kommet frem, at Frankrig angiveligt har spillet halvdelen af ​​træningen med angrebsstjernen, Olivier Giroud, i front, mens den anden halvdel af træningen foregik med Marcus Thuram i den umiddelbare startopstilling.

Ifølge mediet skyldes det, at Olivier Giroud angiveligt er tvivlsom frem mod finaleopgøret, da han er løbet ind i en knæskade.

Deschamps afviser: Benzema er ikke i spil

Olivier Giroud har været en central spiller for Frankrig ved denne VM-slutrunde, hvor han har bidraget med fire mål i fem kampe.

Frankrig er i forvejen en smule presset på angrebspositionen, hvor Ballon d’Or-vinderen Karim Benzema har været ude siden starten på VM-slutrunden.

Benzema kunne dog potentielt træde til igen, da han stadig er en del af truppen. Det har den franske landstræner Didier Deschamps dog afvist kommer til at ske tidligere lørdag.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer