1 min læsningNy Real Madrid-brasilianer sammenlignes med legender: Bliver bedre end Romario og Ronaldo

Real Madrids kommende stjernskud Endrick bliver ifølge præsidenten i Palmeiras en bedre spiller end både Romario og Ronaldo.

1 min læsning
Endrick skifter til Real Madrid.
Foto: Amanda Perobelli/Reuters/Ritzau Scanpix

Torsdag aften blev det bekræftet, at Real Madrid var den klub, der løb med 16-årige Endricks underskrift.

Det brasilianske stortalent har været eftertragtet, hvor flere af verdens største klubber haft haft en dialog kørende med Palmeiras-spilleren.

Det kan der måske også godt være god grund til. I hvert fald, hvis man skal stole på den 16-årige brasilianers præsident i Brasilien.

– Det er ærgerligt, at vi ikke kommer til at se Endrick ret meget mere i Brasilien. Den her knægt kommer til at flyve. Han bliver bedre end både Romario og Ronaldo, siger Craque Neto, præsident i Palmeiras, ifølge Mundo Deportivo.

Det er store ord om den kommende Real Madrid-spiller, der skal leve op til to af de store legender i brasiliansk fodbold.

Romario og Ronaldo nåede blandt andet i deres aktive karrierer at optræde henholdsvis 71 og 99 gange for Brasiliens landsholds, hvori det blev til 55 og 62 mål.

Medie: Her holder Cristiano Ronaldo formen ved lige i jagten på en ny klub

Endrick, der er født i 2006, fik blot sin førsteholdsdebut for Palmeiras tilbage i juli måned. Siden er det blevet til syv kampe, hvori det 16-årige brasilianske talent har scoret tre mål og lavet en enkelt assist.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer