1 min læsningEfter omdiskuterede kendelser: Marokko indgiver officiel klage til FIFA

Efter onsdagens nederlag i VM-semifinalen mod Frankrig har Marokko indgivet en klage over dommer Cesar Ramos' præstation.

1 min læsning
Marokko har indgivet en klage til FIFA over dommerpræstationen i VM-semifinalen mod Frankrig.
Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix

Onsdag slukkedes Marokkos VM-drømme af Frankrig.

Efter at være blevet det første afrikanske hold nogensinde til at nå en VM-semifinale stoppede det marrokanske VM-eventyr dog også der.

Marokkanerne forlader dog ikke turneringen uden kamp. I kølvandet på kampen har det afrikanske hold nemlig indgivet en klage til FIFA over dommer Cesar Ramos’ præstation.

– Det marokkanske fodboldforbund protesterede kraftigt mod dommerens afgørelse af det marokkanske landsholds kamp mod Frankrig under ledelse af Cesar Ramos, skriver det marokkanske fodboldforbund i en pressemeddelelse.

– FRMF har derfor sendt et brev til den kompetente instans, hvori den vender tilbage til de situationer, der efter flere specialisters vurdering fratog det marokkanske landshold til uomtvistelige straffespark, lyder det yderligere i pressemeddelelsen.

Klagen refererer især til to situationer i kampen, som skulle have ført til straffespark.

Især en situation trak opmærksomhed, hvor franske Theo Hernández kom hårdt ind i en tackling på Sofiane Boufal i det franske straffesparksfelt.

Marokko-eventyret er slut: Jeg har intet at brokke mig over

På trods af at have misset finalen på falderebet er det marokkanske VM-eventyr dog ikke helt slut endnu. Lørdag klokken 16:00 venter Kroatien nemlig i VM-bronzekampen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer