3F Superligaen

Rasmus Falk om den seneste tid i F.C. København: Den hårdeste periode i min karriere

Rasmus Falk har været igennem en af de hårdeste perioder i sin karriere i løbet af den seneste tid i F.C. København.

Rasmus Falk. F.C. København. FCK. Superligaen
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Rasmus Falk nærmer sig så småt de 31 år og kan se tilbage på en flot karriere i henholdsvis OB og ikke mindst F.C. København, hvor han har spillet hele 252 kampe.

Men fodboldkarrieren har ikke altid været en dans på roser for FCK-teknikeren, som har været igennem nogle hårde perioder i løbet af karrieren.

I et interview på F.C. Københavns hjemmeside har klubbens fans fået chancen for at stille en række spørgsmål til Rasmus Falk, og her bliver han spurgt ind til, hvilken periode, der har været den hårdeste i den efterhånden lange karriere.

Ifølge Rasmus Falk har specielt den seneste tid i F.C. København været hård. Her har han døjet med en træls skade, der har gjort, at han ikke har været 100 procent oppe i gear.

– Det kan lyde lidt mærkeligt, men jeg synes jo faktisk, at det er den sidste periode – det sidste halvandet år på et eller andet niveau (der har været den hårdeste periode i min karriere red.).

– Det synes jeg, fordi jeg har haft en skade i senen i mit baglår. Det har været noget rod. Jeg har været 70 procent klar, og det har været rigtig rigtig svært at spille på det niveau, jeg gerne vil, løbe de meter jeg gerne vil og komme op i den fart, som jeg et eller andet sted godt kan.

Rasmus Falk. F.C. København. Superligaen.
FCKs Rasmus Falk under Champions League gruppe G-kampen mellem FC København og Sevilla FC i Parken i København onsdag den 14. september 2022. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

– Så det har været det der med at spille, hvor jeg har følt mig meget begrænset i det. Der har været nogle ting, som jeg ikke har kunnet gøre i det samme tempo. Det synes jeg har været svært.

– Og det kan lyde mærkeligt, men der synes jeg faktisk, at det har været nemmere de gange, hvor man er blevet opereret i knæet eller foden, hvor man har en skinne på foden eller gips på, og så heler det sådan kontinuerligt.

Rasmus Falk om sin skade: Dér er jeg 100 procent tilbage

Rasmus Falk har i denne sæson spillet 19 kampe for F.C. København på tværs af alle turneringer. Her er det blot blevet til fuld spilletid i seks af kampene.

Rasmus Falk og FCK åbner forårssæsonen i Superliga-regi den 19. februar, når de gæster Jysk Park i Silkeborg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P