3F Superligaen

Lars Friis med stikpille til AaB: Vil aldrig indrømme, at fyringen var fair

Lars Friis mener, at der var tegn på fremskridt, da AaB valgte at fyre ham. Derfor kommer han aldrig til at anerkende grundlaget for hans afsked.

Lars Friis åbner op overfor Eurosport og fortæller, at han aldrig vil indrømme, at fyringen i AaB var fair.

Efter seks sejre, fem uafgjorte og 11 nederlag var det slut.

Midt i september valgte AaB at fyre Lars Friis efter blot 22 som cheftræner i det nordjyske.

Friis kom til AaB med stor succes i rygsækken fra Viborg, hvor han opnåede en 7. plads og europæisk kvalifikation i sin debuterende Superligasæson som cheftræner.

VM-stjerne var tæt på Superliga-skifte: De prioriterede anderledes

Men som resultaterne ovenover indikerer, ramte den 46-årige træner ikke samme niveau i AaB, som han efterlod på en 11. plads inden fyringen.

Ifølge Friis selv var der dog optakt til noget større, som der ikke blev taget højde for hos AaB’s ledelse. Det fortæller den tidligere AaB-træner i et interview med Eurosport.

– Jeg synes, vi havde et rigtig godt miljø og tanker omkring, hvor vi skulle hen var nedskrevet. Så retningen er der, og man kan jo altid sige, om det så er gået hurtigt nok i den retning, som det skal – den har vi aldrig fået en aftale om, lyder det fra Lars Friis.

Han anerkender, at han ikke levede op til rollen i den korte tid, der var, men det undskylder ikke for den tidlige fyring.

– Jeg vil sige, at jeg ikke har været dygtig nok til mit job i den tid, jeg fik. Vi har tabt for meget og har ikke kunne ændre den stil hurtigt nok i forhold til det. Jeg tror aldrig, jeg kommer til at indrømme, at det (fyringen, red.) var fair, fordi jeg synes netop lige, vi var begyndt at få knækket koden.

Erik Hamrén har stået i spidsen for AaB siden afskeden med Lars Friis. Her har svenskeren heller ikke genfundet nordjydernes ellers sprudlende offensive spil, hvilket fortsat placerer dem under nedrykningsstregen på 11. pladsen med syv point op til Brøndby, der ligger nummer 10.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P