VM 2026

Frankrig klar til VM-finale mod Argentina efter sejr mod Marokko

Frankrig spillede sig onsdag aften i VM-finalen for anden slutrunde i træk, hvor Argentina og Lionel Messi nu venter på søndag.

Frankrig bringer sig på 2-0 mod Marokko i semifinalen

På søndag bliver VM-slutrunden endeligt afgjort, når der er dømt finaledag.

Her skulle Argentina onsdag aften derfor finde sin modstander, da Frankrig og Marokko kæmpede om den eftertragtede finaleplads. Et semifinaleopgør, hvor Frankrig hev det længste strå og vandt kampen med 2-0.

Her fik franskmændene nemlig den bedst tænkelige start, da Theo Hernández efter blot fem minutters spil bragte dem i front med 1-0 efter en ripost. Et mål, som du kan finde lige her.

Senere i første halvleg havde begge hold haft afslutningsmuligheder på stolpen, hvor Marokkos forsøg var et bemærkelsesværdigt et af slagsen, da et saksespark af forsvarsspilleren Jawad El Yamiq lige akkurat ikke gik i mål.

I anden halvleg forsøgte Marokko sig med et hårdt pres og masser af optræk til chancer, men det var alligevel Frankrig, som nok engang kom på måltavlen og lukkede kampen endegyldigt. Her fik indskiftede Randal Kolo Muani nemlig gjort det til 2-0 efter 79 minutter på en scoring, som du kan se lige her.

Dermed er Frankrig klar til et sandt finalebrag mod Argentina søndag eftermiddag klokken 16:00, mens Marokko i stedet skal spille bronzekamp på lørdag mod Kroatien.