2 min læsningBastian Schweinsteiger storroser Eriksen: Elsker at se spillere som ham

Christian Eriksen får store roser med på vejen for sine præstationer for Manchester United i første halvdel af Premier League-sæsonen.

2 min læsning
Bastian Schweinsteiger roser Manchester United for aftalen med Christian Eriksen. Premier League.
Foto: Annegret Hilse/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester United fik handlet en del i sommerens transfervindue, hvor profiler som Lisandro Martínez, Antony, Casemiro og selvfølgelig danske Christian Eriksen blev hentet til klubben.

Og det vækker nu store roser fra den tidligere Manchester United-profil, Bastian Schweinsteiger, som spillede 35 kampe for klubben i perioden fra 2015 til 2017.

Han storroser blandt andet aftalen, der sikrede Christian Eriksen, som har været en af de helt store United-profiler i denne sæson.

I et interview på Manchester Uniteds hjemmeside fortæller Schweinsteiger, at Eriksens fodboldintelligens har været afgørende i denne sæson for Manchester United:

– Han (Eriksen red.) kender ligaen, men han kender også spillet – det er endnu vigtigere. Han har visionen, han har hjernen, han ved, hvornår han skal slippe bolden i de rigtige øjeblikke.

– Jeg kan virkelig godt lide at se ham, fordi hans IQ er meget høj, og jeg elsker at se spillere, der sender bolden i det rigtige øjeblik for at give sine holdkammerat mere tid til at gøre noget – og det gør han. Det er fantastisk at se, fortæller Schweinsteiger, der desuden også roser klubben for at hente Lisandro Martínez og Antony.

Manchester United-supportere i åbent brev: Dette er vores krav til potentielle købere af klubben

Christian Eriksen har indtil videre spillet 20 kampe for Manchester United på tværs af alle turneringer. Her er det blevet til et enkelt mål samt seks oplæg til scoringer.

Manchester United skal igen i aktion kort efter VM-slutrundens afslutning. Den 21. december møder United Championship-klubben Burnley i den engelske Carabao Cup, før det igen går løs med Premier League-bold den 27. december, hvor Nottingham Forest gæster Old Trafford.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer