1 min læsningAvis: Sygdom i den franske VM-lejr – to franske profiler tvivlsomme før semifinale-brag

To franske VM-profiler er tvilsomme til aftenens VM-semifinale-opgør mellem Frankrig og Marokko efter sygdomsudbrud i den franske VM-lejr.

1 min læsning
Adrien Rabiot og Dayot Upamecano er tvilsomme til semifinalen efter sygdomudbrud i Frankrigs VM-lejr.
Foto: Bernadett Szabo/Reuters/Ritzau Scanpix

Onsdag aften går det igen løs ved VM 2022 i Qatar, når den anden VM-semifinale skal afgøres og den sidste VM-finalist skal findes mellem Frankrig og Marokko.

Men det kan angiveligt blive en udfordring for franskmændene at stille i den formodede stærkeste opstilling, når VM-semifinalen fløjtes op. Flere spillere i den franske VM-trup døjer nemlig med sygdom.

Det skriver den franske avis L’Équipe.

Adrien Rabiot og Dayot Upamecano, som begge er vanlige startere for Frankrig ved denne VM-slutrunde, er nemlig blevet ramt af en forkølelse skriver avisen, mens andre medier fortæller, at der er tale om alvorlig halsbetændelse.

Det har ført til, at begge spillere har måttet sidde over ved tirsdagens træning frem mod opgøret onsdag aften, mens Upamecano også missede mandagens træning.

Og ifølge avisen kan det angiveligt betyde, at de to spillere kan gå glip af aftenens vigtige semifinale-opgør.

Mbappé og Frankrig har aldrig tabt en VM-kamp, når han er startet på banen

Ifølge avisen mener man i den franske VM-lejr, at sygdomsudbruddet skyldes de meget stærke klimaanlæg alle steder i Qatar, og man frygter, at sygdommen kan sprede sig til andre spillere i truppen.

Avisen skriver, at de umiddelbare afløsere for Rabiot og Upamecano formentligt vil være henholdsvis Monaco-midten, Youssouf Fofana, og Liverpool-stopperen Ibrahima Konaté.

Kampen mellem Frankrig og Marokko fløjtes op onsdag aften klokken 20:00 og kan følges på TV 2 og TV 2 PLAY.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer