1 min læsningRonaldo bryder tavsheden efter VM-exit: Har altid været min største drøm

Ronaldo forlod lørdag grønsværen i Qatar i tårer efter Portugals VM-exit. Nu åbner den portugisiske verdensstjerne op om at forlade den største fodboldturnering i verden.

1 min læsning
Ronaldo var grædefærdig efter han og resten af Portugals mandskab blev sendt hjem fra VM.
Foto: Patricia De Melo Moreira/AFP/Ritzau Scanpix

Cristiano Ronaldo og resten af det portugisiske mandskab måtte noget uventet forlade VM-turneringen i Qatar efter et smalt 0-1-nederlag til Marokko i kvartfinalen.

Efterfølgende har den portugisiske superstjerne levet i tavshed for at sluge skuffelsen.

Men ikke længere. I et langt Instagram-opslag forklarer Ronaldo, hvad turneringen betød for ham samt samt fremtidsudsigterne på landsholdet.

– At vinde VM med Portugal har altid været min største og mest ambitiøse drøm i min karriere, skriver Ronaldo og fortsætter:

– Jeg kæmpede for det. Jeg kæmpede hårdt for denne drøm. I de fem VM-slutrunder. Altid sammen med fantastiske spillere og støttet af millioner af portugisere. Jeg efterlod alt på banen.

– Desværre sluttede drømmen i går. Jeg vil bare have, at alle skal vide, at meget er blevet sagt, meget er blevet skrevet, og der er spekuleret en masse. Men min dedikation til Portugal har ikke ændret sig.

– For nu er der ikke mere at sige. Tak, Portugal. Tak, Qatar. Drømmen var smuk, mens den varede, afslutter Ronaldo sit opslag.

Han erstattede Ronaldo for Portugal: Nu kan det samme ske i Manchester United

Ronaldo kan på trods af det noget overraskende VM-exit glæde sig over at stå alene med rekorden som den spiller, der har scoret ved fleste VM-slutrunder. Hele fem af slagsen.

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer