1 min læsningTen Hag om Ronaldo: Interviewet kunne man som klub ikke acceptere

Erik ten Hag sætter nu ord på det famøse interview af Cristiano Ronaldo, der kostede ham sin kontrakt i Manchester United.

1 min læsning
Erik ten Hag sætter ord på det kontroversielle interview af Cristiano Ronaldo
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Cristiano Ronaldo og Manchester United skiltes på uskøn vis, da den portugiske verdensstjerne kort før VM-start medvirkede i et kontroversielt interview med Piers Morgan, hvor han blandt andet kritiserede sin hollandske manager.

Nu åbner Erik ten Hag en smule op for afskeden med Cristiano Ronaldo, hvor han gør det klart, at portugiseren selv aldrig har givet udtryk for, at han ville væk fra Manchester United.

Det fortæller han i et interview med The Independent:

– Interviewet tror jeg ikke, at man som klub kan acceptere. Ved at tage dette skridt kendte han konsekvenserne, men han har aldrig fortalt det til mig. Han sagde aldrig til mig: “Jeg vil væk”, siger den hollandske manager, der gerne ville have fortsat sit samarbejde med Ronaldo:

– Jeg kan godt lide at arbejde med spillere i verdensklasse. Jeg ved, at de kan gøre en forskel og hjælpe dig med at nå dine mål.

– Jeg ville have, at han skulle blive – allerede fra starten. Jeg gjorde alt for at bringe ham ind på holdet, fordi jeg værdsætter hans kvalitet. Vi ønskede, at han skulle være en del af vores projekt, og at han skulle bidrage til Manchester United, fordi han er en fantastisk spiller og har så stor en fortid.

Ronaldo om manglende plads i startopstillingen: Tror du virkelig, det er en god idé?

Cristiano Ronaldo nåede i alt 346 kampe for Manchester United, hvor det også blev til 145 scoringer og 64 oplæg.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer