2 min læsningFC Midtjylland flirtede forgæves med ombejlet talent: Ung svensker har fremtiden på plads

Det unge svenske talent Lucas Bergvall var på besøg i FC Midtjylland for blot to uger siden. Nu har han fundet sin nye klub.

2 min læsning
FC Midtjylland Logo

Det ombejlede svenske stortalent Lucas Bergvall har haft interesse fra flere store klubber rundt om i Europa.

Således har klubber som franske AS Monaco og hollandske Feyenoord og PSV Eindhoven vist interesse for den unge svensker, mens også FC Midtjylland skulle have været interesseret.

Faktisk var den blot 16-årige Lucas Bergvall, der indtil nu har tørnet ud for Brommapojkarna i Sverige, for to uger siden på besøg og til rundvisning hos FC Midtjylland. Alligevel er det dog ikke ulvene, der er løbet afsted med hans underskrift.

I stedet er det de svenske vicemestre Djurgården, der har sikret sig det unge talents underskrift. Det oplyser klubben fredag eftermiddag på sin hjemmeside.

– Lucas er jo et at Sveriges mest lovende og omtalte talenter, som er blevet fulgt at mange klubber udenlands, og vi er utroligt stolte og taknemmelig for, at han valgte at komme til Djurgården.

– Han er en utrolig dygtig fodboldspiller og har pondus allerede i en ung alder med sine kvaliteter og forståelse af spillet. Lucas ser Djurgården som sit næste skridt, og det er fedt, at han bliver i Sverige, for der har ikke manglet bejlere, siger klubbens sportschef, Bosse Andersson.

Grædefærdig afsked: Se Evander tage afsked med FCM på rørende vis

Bergvall har skrevet under på en kontrakt, som gælder for de næste tre år. Desuden har hans storebror Theo Bergvall ligeledes skrevet under på en kontrakt, som sender ham samme vej.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer