1 min læsningUndskyldende Enrique: Ked af jeg ikke kunne hjælpe mere

Den nu tidligere spanske landstræner har tidligere torsdag været ude med en undskyldning til både de spanske spillere og trænerstaben.

1 min læsning
Luis Enrique siger undskyld på Instagram.
Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix

Det blev ikke til mere end en ottendedelsfinale ved VM.

Et skuffende resultat for det spanske landshold, som også endte med at koste den nu forhenværende landstræner, Luis Enrique, jobbet.

Enrique, som har stået i spidsen for det spanske landshold siden november 2019, har allerede nu forsøgt at sætte ord på oplevelsen på hans Instagram-profil.

– Selvfølgelig til de spillere, der har opført sig eksemplarisk og været trofaste: Jeg er ked af, jeg ikke kunne hjælpe mere, skriver Enrique i opslaget og fortsætter:

– Også til assistenterne, som arbejder utrætteligt for at hjælpe spillerne og staben i alt det, vi har brug for. Det har været meget specielt at være en del af.

Det bliver den tidligere spanske U21-landstræner, Luis de la Fuente, der tager over for Enrique som spansk landstræner. Det kan du læse mere om her.

Marokko slog Spanien efter straffesparkskonkurrence og er kvartfinaleklar

Udover det spanske landshold har Luis Enrique repræsenteret både FC Barcelona og Celta Vigo i Spanien samt AS Roma i den italienske Serie A.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer