2 min læsningPSG-præsident bekræfter: Vil hente United-stjerne til sommer

Paris Saint-Germain-præsident, Nasser Al-Khelaifi, bekræfter, at de franske mestre er interesserede i at hente Marcus Rashford til sommer.

2 min læsning
Marcus Rashford er på blokken hos Paris Saint-Germain.
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

Paris Saint-Germain er i forvejen spækket med offensive stjerner.

Noget tyder dog på, at Messi, Neymar og Mbappé kan blive en legekammerat rigere til sommer.

I et interview med Sky Sports bekræfter PSG’s præsident, Nasser Al-Khelaifi, at de franske mestre er interesserede i Manchester Uniteds Marcus Rashford.

Den engelske angriber vil være mulig at hente gratis til sommer, hvor han har kontraktudløb. Og en gratis Marcus Rashford er ifølge Al-Khelaifi svær at sige nej til.

– Han er endnu en helt fantastisk spiller. Og helt gratis? Kan man få Rashford gratis, så vil alle klubber jagte ham, det er helt sikkert, fortæller Al-Khelaifi til Sky Sports.

Interessen for englænderen har dog ifølge præsidenten været der længe. Tidspunktet har bare ikke været rigtigt endnu.

– Vi har været i dialog med ham tidligere, men momentet var ikke godt for nogen af parterne. Måske til sommer? Hvorfor ikke?

Manchester United tager på træningslejr i Spanien – Eriksen bliver hjemme

PSG kan dog ikke vide sig 100 procent sikre på, at englænderen er tilgængelig om et halvt år, eftersom Manchester United har en option i hans kontrakt, så de kan forlænge kontrakten med et år.

Rashford, der ellers skuffede fælt sidste sæson, hvor det blot blev til fire scoringer i Premier League, viser sig i øjeblikket flot frem ved VM i Qatar.

Her er det indtil videre blevet til tre scoringer for det engelske landshold, som skal spille kvartfinale mod Frankrig lørdag aften.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer