1 min læsningFra bedst til værst: Engelsk stjerne rangerer Haaland, Mbappé og Bellingham

Kalvin Phillips blev stillet i et svært dilemma, da han under torsdagens pressemøde blev bedt om at starte en, bænke en og sælge en af Erling Haaland, Jude Bellingham og Kylian Mbappé.

1 min læsning
Kalvin Phillips blev bedt om, at rangere Mbappé, Bellingham og Haaland.
Foto: Marko Djurica/Reuters/Ritzau Scanpix

Kalvin Phillips blev stillet overfor noget af en hjernevrider under torsdagens pressemøde.

Englænderen blev stillet et ubarmhjertigt spørgsmål, som ville få de fleste fodboldelskere til at svede bare ved tanken om valget.

En journalist bad ham nemlig vælge, hvem af Erling Haaland, Jude Bellingham og Kylian Mbappé, som han rent hypotetisk ville henholdsvis starte, bænke og sælge.

En beslutning, der ikke bliver meget nemmere af, at Phillips spiller sammen med Haaland i Manchester City, Jude Bellingham på landsholdet og Mbappé står han overfor i VM-kvartfinalen lørdag aften.

På trods af at englænderen i første omgang virkede til at være i syv sind over beslutningen, kom han dog frem til et svar, der ikke ville træde nogen af de nævnte over tæerne.

– Jeg ville starte Jude. Jeg elsker Erling, men jeg tror, han ville lave et hattrick fra bænken alligevel. Og så sælge Mbappé, fordi han nok ville indbringe flest penge, svarede midtbanespilleren grinende.

England bekræfter: Sterling tilbage til kvartfinalen

Erling Haaland og Norge kvalificerede sig ikke til slutrunden i Qatar, men lørdag kan både Phillips, Bellingham og Mbappé opleves, når England og Frankrig kæmpe om en plads i VM-semifinalen klokken 20:00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer