1 min læsningPSG-boss om stjernefrø: Ingen hemmelighed alle vil have ham

PSG har for vane at hente nogle af verdens bedste spillere, men der er ekstraordinær rift om storklubbens næste emne.

1 min læsning
PSG har for vane at hente nogle af verdens største stjerner, men i jagten på Jude Bellingham får de hård konkurrence fra alle de resterende europæiske mastodonter.

Kylian Mbappé, Gianluigi Donnarumma, Marquinhos, Achraf Hakimi…

Listen af verdensstjerner med en særdeles lys fremtid, der tog skridtet til PSG, er lang – den bliver måske længere.

For Jude Bellingham er nok et af de største talenter fodboldverdenen har, hvis ikke den største, og PSG er naturligvis med i kampen om, at den 19-årige englænders næste destination bliver hos dem.

Medie: Real Madrid har disse tre alternativer til Jude Bellingham

Selvom PSG som regel udkonkurrere andre bejlere, så skal de i denne omgang overvinde samtlige europæiske storklubber for at sikre sig Bellinghams underskrift. Det fortæller PSG’s præsident Nasser Al-Khelafi til Sky.

– Fantastik spiller. Hvilken spiller. Lyt her, alle vil have ham. Det vil jeg ikke skjule. Jeg respekterer, at han er i sin klub, og vi snakker med klubben (Dortmund, red.), før vi snakker med ham, understreger præsidenten.

Jude Bellingham tog europæisk fodbold med storm, da han som 17 årig skiftede fra Birmingham til tyske Dortmund.

Siden har han sprudlet i Bundesligaen, men under VM i Qatar har den blot 19-årige midtbanemotor taget hele verden med storm og i særdeleshed Al-Khelafi.

– Han er en af de bedste spillere i turneringen. Det er hans første VM, og man ser, hvor rolig og selvsikker han er. Fantastisk, lyder det fra Al-Khelafi.

Som vanen tro skal præsidenten formentlig lægge et stort beløb for at hente Jude Bellingham, der først har kontraktudløb med Dortmund i sommeren 2025.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer