2 min læsningCampo’s spilleklub – ny kupon på Big 9 til VM

Der er to spillerunder tilbage på Big 9 under VM, og denne kupon indeholder også kampe fra Championship i England.

2 min læsning
Big 9 er Danmarks nye puljespil

Annoncørbetalt indhold – denne artikel er en sponsoreret artikel

Siden den 12. november har adskillige eksperter oprettet spilleklubber på bet25.dk, og hos campo.dk har vi haft gevinst på fem ud af vores fem kuponer.

Vi jagter stadig den helt store gevinst, hvor vi formår at ramme en overraskelse eller to og samtidig lander på 9 rigtige, så vi får gevinsterne helt i vejret. Men vi er hele tiden tæt på. Jo flere andele, vi sælger, jo bedre muligheder.

Til denne rundes kupon finder spilleklubben på campo.dk igen et par gode input.

Nedenfor ses campo.dk’s udkast til den kupon, der starter fredag eftermiddag med opgøret mellem Kroatien og Brasilien. Der er spilstop fredag klokken 16.00… MEN:

Du kan ikke købe andele i campo.dk’s spilklub EFTER fredag klokken 15.00

Hver andel i spilleklubben koster 100 kroner, og du kan købe det antal, du har lyst til. Husk at spille ansvarligt og med sund fornuft.

Denne kupon er et udgangspunkt. Afhængig af antallet af solgte andele garderer vi yderligere på kuponen. Lige nu har vi ikke nogen x med på opstillingen ved VM-kvartfinalerne, men det kan naturligvis være en god ide. Det viste 1/8-finalerne jo.

Kamp 4,
England – Frankrig, 1x + 0 2,5 mål
En ting, vi føler os sikre på, er, at der falder mål i England – Frankrig. De to holds offensiv er særdeles gode, og det er ikke altid man kan sige det samme om defensiven.

Kamp 8,
Reading – Coventry, x2 + u 2,5 mål
Det her opgør åbner for mange muligheder. Vi skal huske på, at det er første kamp siden midten af november måned, hvilket gør, at Coventrys ellers gode stime, ikke rigtig har noget momentum lige nu. The Sky blues har dog i 11 ud af 13 kampe spillet under 2,5 mål, så det er nok et godt tegn at have med på kuponen.

HUSK: Sidste mulighed for at købe en andel på kuponen er fredag klokken 15.00.

Du kan deltage i campo.dk’s spilleklub – eller du kan oprette din helt egen spilleklub – her på bet25.dk. Du skal klikke dig ind under Big 9 og trykke SpilKlub25.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer