1 min læsningTransferjournalist: Dolberg tæt på Bundesliga-skifte

Danske Kasper Dolberg kan angiveligt snart se frem til igen at få en ny arbejdsgiver. Denne gang i den tyske Bundesliga.

1 min læsning
Kasper Dolberg er tæt på at skifte til Hoffenheim.
Foto: Marcelo Del Pozo/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Kasper Dolberg har haft det svært i den seneste tid, hvor det ikke er blevet til mange spilleminutter i benene for Sevilla.

Dolberg skiftede til Sevilla i løbet af sommerens transfervindue på en lejeaftale fra Nice. Men det har altså ikke været med den succes, som parterne havde håbet på.

Således er det tidligere kommet frem, at den spanske LaLiga-klub muligvis vil afbryde lejeaftalen med Dolberg, som i så fald må rejse hjem til Nice. Men noget tyder på, at Nice heller ikke ønsker at beholde den danske landsholdsangriber.

Derfor går der rygter om, at Dolberg kan være på vej væk fra både Sevilla og Nice.

Nu er det kommet frem, at danskeren muligvis kan se frem til at tilslutte sig de to danske Bundesliga-danskere, Robert Skov og Jacob Bruun-Larsen i Hoffenheim. Det skriver den italienske transferjournalist Gianluca di Marzio.

Ifølge di Marzio er Nice og Hoffenheim angiveligt tæt på at nå til enighed om en aftale, der altså sender Dolberg mod tysk fodbold.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer