2 min læsningEndrick stiller krav til Real Madrid: Én spiller kan ødelægge transferen

Real Madrid jagter det brasilianske stortalent, Endrick. Men skiftet kommer angiveligt ikke uden krav fra brasilianeren og hans bagland.

2 min læsning
Real Madrid. Endrick. LaLiga. Transfer.
Foto: Rodolfo Buhrer/Reuters/Ritzau Scanpix

Der har været megen snak om den brasilianske komet, Endrick, og et potentielt skifte til de forsvarende spanske mestre fra Real Madrid.

Ifølge den spanske avis Marca skulle Real Madrid være i spidsen af kapløbet om den 16-årige Palmeiras-spiller, som senest besøgte klubben med sine forældre i løbet af efteråret.

Men Endrick er ikke indstillet på at skifte til Real Madrid uden videre. Således har den unge brasilianer og hans bagland et konkret ønske til Real Madrid – skulle et skifte komme på tale.

En af de helt store prioriteter er, at Endrick skal have vejen fri til at kunne udvikle sig som spiller. Og her er en konkret ting vigtig. Han vil ikke spille på hold med Erling Haaland.

Således skriver Marca, at Endricks bagland ser de to spillere som uforenelige, da der formentligt ikke vil være plads til, at de to offensiver begge kan få den fornødne spilletid, hvis begge er i klubben på samme tid.

Man er bange for, at Haaland, som vil være 24 år, når et potentielt Endrick-skifte kan finde sted i sommeren 2024, vil være en udfordring, der bliver for svær at overkomme for unge Endrick.

Følger i fars fodspor: Real-legendes søn underskriver sin første kontrakt med Real Madrid

Endrick og folkene bag ham kan selvfølgelig ikke styre trupsammensætningen i Real Madrid, men gør opmærksom på, at man kan nægte at underskrive afhængigt af klubbens fremtidsplaner.

Men ifølge Marca bør det dog ikke blive et problem. Real Madrid skulle nemlig angiveligt være indstillet på at opfylde ‘Haaland-betingelsen’, som Endrick har bedt om.

Real Madrid fortsætter eftersigende jagten på Endrick og har henvendt sig til Palmeiras med målet om at lukke en transfer til en pris på omkring 60 millioner euro – svarende til omkring 450 millioner kroner.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer