2 min læsningUnited-stjerne også udeladt fra træningslejr

Manchester United er rejst på en 'varmt-vejrs'-træningslejr i Spanien, men i den rejsende trup er særligt én bemærkelsesværdig udeladelse.

2 min læsning
Manchester United rejser på træningslejr i Spanien uden klubbens VM-spillere, men også Jadon Sancho er fraværende.
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Han blev ikke udtaget til VM for England, og heller ikke en træningslejr i Spanien bliver det til.

Manchester United rejser i den kommende uge til Spanien, hvor den foruden træningspas i varmere omgivelser står på to træningskampe.

Truppen som rejser til Spanien består af erfarne spillere, som enten ikke er kvalificeret eller udtaget til VM med deres respektive landshold, samt en masse unge og talentfulde spillere.

Der er dog én bemærkelsesværdig udeladelse i truppen, for Manchester Uniteds fjerdedyreste transfer nogensinde, engelske Jadon Sancho, rejser nemlig ikke med til Spanien.

Den 665 millioner kroner dyre offensivspiller har ikke været i aktion for Manchester United siden 1-1-kampen mod Chelsea den 22. oktober.

Siden har han været ude med sygdom, ligesom han tidligere på året deaktiverede sine sociale medier for at kunne fokusere på sit personlige og professionelle liv.

Manchester United-supportere i åbent brev: Dette er vores krav til potentielle købere af klubben

Sanchos fravær i den rejsende Manchester United-trup skyldes angiveligt, at han i stedet træner med personlige hollandske trænere, som er blevet anbefalet af manager Erik ten Hag.

Manchester United bekræfter da også, at de står fuldt og fast bag den 23-årige offensivspiller.

– Jadon Sancho fortsætter sit individuelle træningsprogram som del af hans proces med at komme tilbage til hans højeste niveau. Klubben støtter ham fuldt ud i dette, lyder det fra den engelske storklub.

Manchester United tager på træningslejr i Spanien – Eriksen bliver hjemme

Christian Eriksen rejser heller ikke med den øvrige Manchester United-trup. Den danske landsholdsspiller har fået ferie efter Danmarks tidligere VM-exit.

Målmænd: De Gea, Heaton, Bishop, Dubravka.

Forsvarsspillere: Lindelof, Wan-Bissaka, Williams, Mengi, Bernard, Jurado, Hardley, Bennett, Oyedele, Murray, Fredricson.

Midtbanespillere: Van de Beek, McTominay, Savage, Iqbal, Hansen, Gore, Mainoo.

Angribere: Martial, Elanga, Shoretire, Garnacho, Hugill, McNeill, Emeran.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer