2 min læsningF.C. København indgår samarbejde med grønlandsk klub

F.C. København offentliggør fredag, at man har indgået en samarbejdsaftale med den grønlandske klub B67 Nuuk.

2 min læsning
F.C. København FCK Logo

F.C. København offentliggør fredag, at man har indgået sin første samarbejdsaftale med en klub fra Grønland.

Klubben oplyser, at man har indgået et samarbejde med B67 Nuuk. Det sker med formålet om at udvikle fodboldmiljøerne i begge klubber for især børne- og ungdomsspillerne via faglig sparring mellem klubberne.

Det skriver klubben på sin hjemmeside.

– Vi ønsker at inspirere og understøtte alle dem, som vil udvikle bedre børnemiljøer, hvor der er trivsel, udvikling og motiverende fællesskaber, fortæller Anders Hall Toft, leder af F.C. København Klubsamarbejde.

– Da B67 Nuuk kontaktede os, var vi selvfølgelig åbne for et samarbejde og også nysgerrige på fodboldens udvikling i Grønland, som vi gerne vil understøtte i det omfang, det er muligt. Først online og siden gennem besøg hos B67 Nuuk til stor oplevelse og inspiration for samtlige parter.

F.C. København og Brøndby mødes i træningskampsderby

Også på Grønland er der stor tilfredshed med det nye samarbejde. Det fortæller bestyrelsesmedlem i B67 Nuuk, Kenneth Kleist.

– Vores ildsjæle arbejder konstant på at skabe de bedste rammer for vores trænere og spillere. Samtidig ønsker klubben hele tiden at udvikle sig og har det senere stykke tid arbejdet på at danne samarbejder på tværs af rigsfællesskabet og de nordiske lande.

– Det sker gennem samarbejde med nogle af de absolut bedste klubber i Danmark, Færøerne og Island. Her kan vi udveksle erfaringer, inspiration og i nogle tilfælde sende vores største talenter ud og prøve kræfter i andre klubber.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer