VM 2026

Agenten afviser efter tysk VM-skuffelse: Klopp afløser ikke Flick

På trods af den store tyske VM-skuffelse torsdag aften, kommer det ikke på tale, at Jürgen Klopp skal erstatte den nuværende landstræner, Hansi Flick.

Jürgen Klopp skal ifølge hans agent ikke være tysk landstræner lige nu.
Foto: Peter Powell/Reuters/Ritzau Scanpix

Det blev til det andet skuffende VM-exit i træk for Tyskland.

Torsdag aften kunne Hansi Flick nemlig se sit mandskab blive ekspederet ud af den tyske landstræners første slutrunde med Tyskland på trods af en 4-2 sejr over Costa Rica.

En kæmpe skuffelse, som skabte spekulationer om, hvorvidt Flick var færdig i landstrænersædet, og som fik rygter om tyskerens afløser til at svirre. Her blev den nuværende Liverpool-manager, Jürgen Klopp, blandt andre nævnt som kandidat.

Nu har Klopps agent, Marc Kosicke, dog imidlertid meldt sig på banen og kan skyde rygterne til jorden.

– Det er kun et tema i medierne. Jürgen er på kontrakt i Liverpool indtil 2026. Den kontrakt har han tænkt sig at opfylde, fortæller Kosicke til Sky Sports.

Det er anden VM-slutrunde i træk, Tyskland ikke formår at spille sig videre fra gruppespillet. I 2018 blev deres skæbne også afgjort i sidste spillerunde, hvor Sydkorea gjorde det onde ved de dengang forsvarende verdensmestre.

Billede: Tyskland var millimeter fra at gå videre

Jürgen Klopp blev ansat som Liverpool-manager i oktober 2015 og har altså stadig 3,5 år tilbage af sin kontrakt med Premier League-klubben.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P