VM 2026

Iranske VM-spilleres familiemedlemmer truet med vold og tortur

Efter den tavse protest i Irans åbningskamp er flere af landsholdsspillernes familiemedlemmer ifølge CNN blevet opsøgt og truet med vold og tortur.

Efter den tavse protest er flere af landsholdsspillernes familiemedlemmer i Iran ifølge CNN blevet opsøgt og truet med tortur.
Foto: Amanda Perobelli/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det iranske landshold åbnede VM-slutrunden med en tavs protest mod England, hvor man sendte sin støtte til de massive protester, der siden september har udspillet sig i hjemlandet, da man ikke valgte at synge med på nationalmelodien.

Det fik efterfølgende det iranske politi til at opsøge flere af spillernes familiemedlemmer, hvor de blev truet med vold og tortur, hvis spillerne ikke ‘opførte sig ordentligt’ resten af VM.

Det skriver CNN.

Derudover oplyser en unavngiven kilde desuden til CNN, at samtlige spillere blev samlet og stillet op foran den magtfulde iranske revolutionsgarde efter kampen mod England.

Her fik de beskeden om, at deres familier ville blive udsat for vold og tortur, hvis de ikke sang med på nationalsangen ved den efterfølgende kamp, hvilket de så gjorde.

Iran vil have USA smidt ud af VM – landstræner undskylder

Iran skal i aktion igen denne tirsdag, hvor man klokken 20:00 møder USA i den sidste og afgørende puljekamp.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P