3F Superligaen

AaB bekræfter: På vej mod udenlandske ejere

AaB melder om positiv dialog med en potentiel europæisk investor, så parterne nu går i realitetsforhandlinger.

AaB han ansat Michael Tuxen Boll som ny administrerende direktør.

AaB bekræfter nu, at man går i realitetsforhandlinger med potentiel europæisk investor.

Det melder klubben tirsdag eftermiddag på sin hjemmeside.

Her gør man det blandt andet klart, at der mellem parterne er fuldstændig enighed og afklaring omkring, at klubidentitet, herunder eksempelvis navn og logo etc. ikke ændres.

Helt konkret melder klubben følgende ud:

– Som meddelt ultimo september så har bestyrelsen i AaB A/S i forbindelse med strategiarbejde undersøgt en henvendelse fra en potentiel udenlandsk investor. Fokus har været på at sikre fælles målsætninger, den rigtige kemi og de rigtige faglige kompetencer, der skal til for at videreudvikle klubbens sportslige sektor med AaB Akademiet som centrum.

– Disse sonderinger er forløbet positivt, hvorfor der nu indledes realitetsforhandlinger parterne imellem.

– Det er hensigten at opnå en aftale, hvor den potentielle investor tilfører kapital samtidig med, at den nuværende kreds af storaktionærer og øvrige aktionærer fortsat er en del af klubben.

Officielt: Thelander vender hjem til AaB på trods af interesse fra flere sider

– AaB har ikke yderligere kommentarer til emnet, før parterne opnår enighed om en aftale, eller at forhandlingerne afbrydes.

– AaB kan samtidig oplyse, at der sideløbende med og i tillæg til forhandlingerne med en potentiel ny investor pågår forhandlinger med AaB’s eksisterende storaktionærer om en kapitaltilførsel, som forventes tilendebragt senest med udgangen af 2022. 

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P