VM 2022

1 min læsningOfficielt: Thelander vender hjem til AaB på trods af interesse fra flere sider

Rasmus Thelander skal igen spille i det nordjyske hos AaB. Her har han skrevet under på en aftale til sommeren 2026.

1 min læsning
AaB's Rasmus Thelander får rødt kort i 3F Superliga-kampen mellem AaB og Brøndby IF på Aalborg Portland Park, søndag den 15. maj 2022..
(Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

Rasmus Thelander vender hjem til Nordjylland og skal nu tørne ud for AaB for tredje gang i karrieren. Det fortæller AaB i en pressemeddelelse.

Den 31-årige midtstopper har skrevet under på en kontrakt der strækker sig til sommeren 2026.

Den rutinerede midtstopper vender hjem til dansk fodbold efter en enkelt halvsæson hos Ferencvaros i Ungarn. Her nåede han syv officielle kampe.

AaB’s administrerende direktør og fungerende sportschef Thomas Bælum siger følgende om fredagens nyhed.

– I vores bestræbelser på at forstærke forsvarskæden har Thelander alligevel været vores førsteprioritet, og vi fik hurtigt en stærk indikation fra Rasmus om, at han også ønskede at komme hjem til AaB og Aalborg allerede nu, selvom han udover at blive i Ferencvaros havde flere særdeles attraktive muligheder i Skandinavien at vælge imellem, siger den fungerende sportschef og fortsætter:

Thelander tilbage i Nordjylland: Glad for at slutte min karriere her

– Med Rasmus får vi en kulturbærer og et fyrtårn, og han kommer med erfaring og ved, hvad der kræves for at vinde fodboldkampe, og vi glæder os over allerede nu at have ham på plads i vores trup før et vigtigt forår, fastslår Thomas Bælum.

Thelander står noteret for 157 kampe og ti scoringer i AaB-trøjen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer