1 min læsningSent tordenhug sender Brasilien videre fra gruppespillet

Brasilien er videre fra gruppespillet som det andet hold ved VM, efter 1-0 sejren over Schweiz.

1 min læsning

Gruppe G bød på lidt af en intern finale, da Brasilien og Schweiz stødte hovederne sammen. Begge mandskaber gik ind til opgøret med en sejr i behold.

Med en sejr ville en plads i ottendedelsfinalerne blive en realitet, og et enkelt tordenhug fra Casemiro var nok til sikre Brasilien de tre point og avancementet.

Schweiz gik tydeligvis til opgaven med en målrettet strategi – hold Brasilien fra fadet – og det afspejlede hele første halvleg, hvor Granit Xhaka og co. ikke kreerede en eneste chance, dog med en defensiv og vellykket plan.

I anden halvleg skruede Brasilien tempoet gevaldigt op, hvor Vinicius Jr havde taget over i stedet for den fraværende og skadede stjerne Neymar. Her fik den unge Real Madrid-offensiv bolden i nettet, men VAR underkendte scoringen, da holdkammeraten Richarlison på den forkerte side af offsiden i opspillet.

Med et stærkt offensivt pres havde midtbane-ankeret Casemiro fundet vej ind schweizernes felt og med et kraftfuldt spark, forløste han endelig Brasilienernes jagt på en scoring i det 83. minut til 1-0.

Det endte 1-0 til Brasilien, der med sejren er videre fra gruppespillet som det andet hold ved VM efter Frankrig.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer