1 min læsningMedie: Verdens bedste fodboldspiller kan vende tilbage til VM

Ifølge det franske medie RMC bør man ikke afskrive Karim Benzema som deltagende spiller ved VM.

1 min læsning
Det franske landshold har måtte undvære verdens bedste fodboldspiller Karim Benzema, men han vender muligvis tilbage til VM.

Der gik chokbølger gennem Frankrig, da Karim Benzema måtte forlade VM-truppen grundet en skade.

En særlig forskrift i FIFA-reglementet kan dog alligevel sende de franske forhåbninger i vejret om at se verdens bedste fodboldspiller i aktion.

Benzema kan blive verdensmester uden at spille

Ballon d’Or-vinderen bør nemlig ikke afskrives fuldstændig som deltagende spiller ved VM i Qatar, da den franske landstræner Didier Deschamps endnu ikke har indkaldt erstatningen for Benzema. Det skriver det franske medie RMC Sport.

Hans navn ligger stadig på listen over de franske bænkspillere, så han figurere fortsat i FIFA’s systemer ved slutrunden. Derfor kan han vende tilbage til sine landsmænd og fuldføre et VM, hvor Frankrig allerede har set umådeligt stærke ud.

For i Benzemas fravær har stjerneangriberen Kylian Mbappé og den altid målfarlige Olivier Giroud for alvor udfyldt det tomrum Real Madrid-angriberen har efterladt.

Efter de første to kampe har Mbappé scoret tre mål, mens Giroud nettede to gange i åbningskampen mod Australien.

Noget tyder på at den skadede franskmand er i bedring. Ifølge det spanske medie Sport starter Karim Benzema med al sandsynlighed træningen i Real Madrid allerede torsdag.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer