1 min læsningSimon Kjær efter bænkplads: Jeg hader det!

Simon Kjær måtte se hele kampen mod Frankrig fra bænken, da han ikke var blevet meldt helt klar til opgøret.

1 min læsning
Simon Kjær er godt og grundigt træt af, at han var henvist til bænken mod Frankrig på grund af en mindre skade
Foto: Natalia Kolesnikova/AFP/Ritzau Scanpix

Den danske landsholdsanfører Simon Kjær var ikke specielt begejstret over udsigten til, at han skulle sidde på bænken i lørdagens 2-1 nederlag til de franske verdensmestre.

Det fortæller den danske landsholdsanfører til B.T., der måtte sidde over på grund af en småskade i låret:

– Jeg er jo nødt til at leve på en eller anden måde. Jeg var ved at gå til. Jeg hader det og kommer aldrig til at vænne mig til det. Jeg trives overhovedet ikke på bænken. Der blev taget en beslutning i dag, og det var den rigtige, siger Simon Kjær og fortsætter:

– Jeg havde en god dialog med Kasper om det, men det er Kasper, der er nødt til at tage beslutningen, for jeg kan ikke selv tage den. Jeg vil spille, medmindre jeg ikke kan gå.

Nu venter der Danmark en sand gruppefinale på onsdag klokken 16:00, når man spiller mod Australien om en plads videre fra gruppespillet. Her skal man dog samtidig håbe på en fransk sejr over Tunesien, så man ikke risikerer at komme a point med tuneserne.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer